| | | | ALERGENY |
| | | | gluten | owoce morza | jaja | ryby | orzechy nasiona | soja | laktoza | seler | gorczyca | sezam |
| | | Menu AW2025/26 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
| | | Przystawki | | | | | | | | | | |
| | | Pasztet ze świnki złotnickiej w kruchym cieście z korniszonami i musztardą | A | | A | | | | A | | A | |
| BG | V | Sałatka z pieczoną dynią, domową ricottą, figami i amarantusem | | | | | | | A | | | |
| | | Tatar z polędwicy wołowej z marynowanymi podgrzybkami, majonezem grzybowym i kruszonką z żytniego chleba | A | | A | | | | | | A | |
| | V | Tarta tatin z karmelizowanych szalotek i tymianku, krem z białej cebuli, orzechy laskowe, grillowany boczniak mikołajkowy | A | | | | A | | A | | | |
| | | Ozorek z jelenia na maślanej briożce, w sosie z pieczonego czosnku oraz pieczarek | A | | A | | | | A | | | |
| | | Zupa | | | | | | | | | | |
| | | Krem rakowy z puree, szyjkami rakowymi i kawiorem | A | A | | A | | | A | | | |
| BG | V | Krem z pieczonej papryki i pomidorów z kruszonym serem lazur | | | | | | | | A | | |
| | | Kapuśniak z wędzonym żebrem | | | | | | | | A | | |
| BG | VV | Rozgrzewająca zupa z batatów i soczewicy z mlekiem kokosowym | | | | | | | | A | | |
| | | Dania Główne | | | | | | | | | | |
| | | Stek z polędwicy wołowej z grzybowym vol au vent, sosem pieprzowym i puree ziemniaczanym z cebulką balsamiczną | A | | A | | | | A | A | | |
| | | Cielęcy cordon bleu ze smażonym serem wielkopolskim oraz sosem demi glace, ziemniaki gratin, pieczony buraczek z sosem z marynowanymi kurkami | A | | A | | | | A | A | A | |
| | | Pierogi z dzikiem i żurawiną na puree z karmelizowanej cebuli i grzybów | A | | | | | | A | | | |
| | | Makaron linguine z krewetkami, ndują oraz kiełbasą chorizo | A | A | A | | | | A | | | |
| | | Smażona gładzica na kremie porowym, z panierowanym ryżem i dżemem z kopru włoskiego | A | | A | A | | | A | | | |
| BG | VV | Kluski śląskie z pieczonym kalafiorem i remoulade z kiszonej kapusty | | | | | A | | A | | A | |
| | | Duszone żebro wieprzowe z sosem BBQ, serową babką ziemniaczaną i colesławem z modrej kapusty | | | A | | | A | A | | | |
| | | Desery | | | | | | | | | | |
| | | Inspiracja cukiernika | | | | | | | | | | |
| | | Lody tradycyjne | | | | | | | | | | |
| | | Sernik dyniowo-korzenny z konfiturą z suszonych moreli i pomarańczy | A | | A | | | | A | | | |
| | | Tarta bakaliowa na ciepło z marynowaną śliwką i kremem jogurtowo śmietankowym | A | | A | | A | | A | | | |
| | | Dziecięce menu | | | | | | | | | | |
| | | Domowy rosołek z makaronem | A | | A | | | | | A | | |
| | | Krem pomidorowy z makaronem | A | | A | | | | A | | | |
| | | Racuszki z cukrem pudrem, owocami i gałką lodów waniliowych | A | | A | | | | A | | | |
| | | Fileciki z kurczaka w płatkach kukurydzianych z frytkami i mizerią | A | | A | | | | A | | | |
| | | Spaghetti Bolognese | A | | A | | | | A | | | |
| | | Panierowany halibut z frytkami lub puree i mizerią | A | | A | A | | | A | | | |