krem z białej cebuli, orzechy laskowe, grillowany boczniak mikołajkowy
z marynowanymi podgrzybkami, majonezem grzybowym i kruszonką z żytniego chleba
domową ricottą, figami i amarantusem
w kruchym cieście z korniszonami i musztardą
na maślanej briożce, w sosie z pieczonego czosnku oraz pieczarek
z puree, szyjkami rakowymi i kawiorem
z kruszonym serem lazur
z wędzonym żebrem
z mlekiem kokosowym
z grzybowym vol au vent, sosem pieprzowym i puree ziemniaczanym z cebulką balsamiczną
ze smażonym serem wielkopolskim oraz sosem demi glace, ziemniaki gratin, pieczony buraczek z sosem z marynowanymi kurkami
na puree z karmelizowanej cebuli i grzybów
z ndują oraz kiełbasą chorizo
z panierowanym ryżem i dżemem z kopru włoskiego
i remoulade z kiszonej kapusty
z serową babką ziemniaczaną i colesławem z modrej kapusty
o dostępne smaki zapytaj kelnera
z konfiturą z suszonych moreli i pomarańczy
z marynowaną śliwką i kremem jogurtowo śmietankowym
z Ostojowej cukierni. Zapytaj kelnera, co dziś serwujemy
serwujemy od godziny 15:00
z makaronem
owocami i gałką lodów waniliowych
z frytkami i mizerią
z frytkami lub puree i mizerią
w wyjątkowej okolicy
Chobienice 166 64-212 Siedlec, Polska
+48 683 531 600 recepcja@ostojachobienice.pl
Zapisz się na nasz newsletter.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.