z wędzonym masłem, rydzami marynowanymi i czerwoną cebulą
na puree z groszku
i sosem winegret na mieszance sałat, z pomidorkiem cheery, ogórkiem i cebulą
na naszym zakwasie z prażuchami ziemniaczanymi
z puree, szyjkami rakowymi i kawiorem
i suszonym borowikiem
w sosie z wędzonej śliwki, na chrzanowym puree z warzywami w tempurze
z sosem kurkowym, pieczonymi ziemniaczkami i grillowanymi warzywami
z kopytkami gryczanymi, kalafiorem po polsku i puree z czerwonej kapusty
z kaszą gryczaną, konfiturą z czerwonej cebuli i kiszonymi burakami
w szynce dojrzewającej z kremową kapustą i zapiekanką ziemniaczaną
z soczewicą, sosem rakowym, warzywami na parze i puree z pieczonej dyni
na paście z ciecierzycy z chrustem z kiszonej kapusty w tempurze
z Ostojowej cukierni
kremem dyniowo kajmakowym i lodami czekoladowo karmelowymi
z glazurowaną gruszką
z piklami, od lokalnych dostawców (porcja dla dwóch osób)
z grubo ciachaną frytką i surówką
owocami i gałką lodów waniliowych
w wyjątkowej okolicy
Chobienice 166 64-212 Siedlec, Polska
+48 723 570 580 recepcja@ostojachobienice.pl
Zapisz się na nasz newsletter.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.