Tatar wołowy z piklami, marynowaną kurką i chipsem z ziemniaka
na kremie selerowym, z panierowaną kaszanką i podgrzybkiem
z piklowanym burakiem, marynowaną dynią i pieczoną papryką
z majonezem z czarnym czosnkiem, kaparami i szczypiorkiem
z jajem i śmietaną
z puree, szyjkami rakowymi i kawiorem
z posypką ze smażonych grzybów
z pieczoną karkówką, chorizo, kukurydzą i gęstą śmietaną
podane z duszonymi warzywami, świeżym ogórkiem i puree z batata
z chrzanowym puree ziemniaczanym i karmelizowanym pasternakiem
z truflowym puree ziemniaczanym i duszonymi pieczarkami w sosie
z plastrami ziemniaka z pieca z rozmarynem, sałatą i sosem aromatyzowanym whiskey
z rosti ziemniaczanym, boczniakiem mikołajkowym i puree z topinamburu
na kremowym pęczaku ze szpinakiem, parmezanem i marynowanym kalafiorem
z puree z dyni z curry, pieczonymi warzywami i serem wędzonym
w maślano grzybowym sosie ze świeżą pietruszką
o dostępne smaki zapytaj kelnera
aromatyzowany pomarańczą z powidłami śliwkowymi i posypką orzechową
z sosem karmelowym, terriną z jabłek i lodami z rumu i rodzynek
z Ostojowej cukierni. Zapytaj kelnera, co dziś serwujemy
serwujemy od godziny 15:00
serwujemy od godziny 15:00
owocami i gałką lodów waniliowych
z grubo ciachaną frytką i surówką
kluseczkami i surówką z buraczków
w wyjątkowej okolicy
Chobienice 166
64-212 Siedlec, Polska
Zapisz się na nasz newsletter.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij