Tradycyjny tatar wołowy z pikantnym majonezem i chipsem z musztardy
z grillowanym pieczywem, konfiturą z czerwonego pieprzu i marynowanymi warzywami
grillowaną papryką, warzywami w oleju sezamowym i z domowym dressingiem
z czarnuszką, wędzonym pstrągiem, sosem chrzanowym i ogórkiem małosolnym z posypką orzechową
z puree, szyjkami rakowymi i kawiorem
z makaronem, parmezanem i pesto z rukoli
marynowaną czerwoną kapustą, majonezem chrzanowym i sałatą
kremowymi ziemniakami z cebulą dymką i grillowaną sałatą rzymską
z sosem chorizo, smażoną polentą i duszonymi warzywami
z tartą z szalotek i tymianku, puree ziemniaczanym z pieczonym czosnkiem i sosem z marynowanego zielonego pieprzu
w pyzie z chrzanowym coleslawem, majonezem cytrusowym i puree z groszku
z pomidorkami confit, ziemniaczkami rissole i sosem pomidorowym
faszerowane ricottą i orzechem włoskim, podane z puree selerowym i sałatą z dressingiem francuskim
o dostępne smaki zapytaj kelnera
z truskawkami w cukrze i kwaśną śmietaną
z marakują, owocami i białą czekoladą
z Ostojowej cukierni. Zapytaj kelnera, co dziś serwujemy
serwujemy od godziny 15:00
owocami i gałką lodów waniliowych
z grubo ciachaną frytką i surówką
ze śmietaną i cynamonem, posypane cukrem pudrem
w wyjątkowej okolicy
Chobienice 166 64-212 Siedlec, Polska
+48 723 570 580 recepcja@ostojachobienice.pl
Zapisz się na nasz newsletter.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.