Już dziś zapraszamy Was na kulinarną ucztę.
W tym roku dzień św. Andrzeja spędzamy w klimacie ognia i dymu.
28 listopada 2020 o godzinie 19.00 odbędzie się kolacja degustacyjna autorstwa zespołu świetnych kucharzy restauracji Rządcówka, pod batutą Szefa Macieja Bartona.
Przygotują dla nas pięć wyśmienitych dań, przy których przyrządzaniu wykorzystają ciepło ognia i aromat dymu. Kompozycje przepełni aromat jesiennych owoców lasów i sadów oraz plonów tegorocznych pól.
Do każdego dania dobrany będzie odpowiedni napitek ;)
Warto pomysleć o noclegu lub kierowcy który odwiezie Was do domu. Jedno i drugie pomożemy Wam zorganizować.
Całość wydarzenia uświetni koncert kwartetu smyczkowego Virtuoso.
Już nie możemy się doczekać! Będzie przepysznie.
Ilość miejsc jest ograniczona - na kolację możecie się zapisać w recepcji hotelowej:
Recepcja
+48 723 570 580 lub +48 68 353 16 00
recepcja@ostojachobienice.pl
Cena: 240zł/os